25 Temmuz 2012 Çarşamba

mariana ve bihter'in sızlayan kemikleri


uzun zaman önce duymuştum bunu. etme-bulma dünyası çatışmasından başka bir şey bilmeyen latin amerikalılardan iyi bir şey beklemiyordum ama bu kadar kötüsünü de göreceğimi sanmamıştım.

bu yukarıdakiler, çakma leopar desenli elbiseli demşek güyya bihter yanındaki boyama sakallı kara şeyde behlül. tabii pasion prohibida da ki isimleri mariana ve bruno. adnan bey'i ise keçi sakallı, kel bir tibetli oynuyor. muhteşem firdevs hanım'ı ise sümsük bir aztek büyücüsü, nihal'i ise TURUNCU saçlı bir kızcağız oynuyor.

çocukluğumu latin amerika dizileri uzmanlığı yüksek lisans programında okuyarak geçirdiğim için size hemen açılımları sunacağım.
mariana, esas kız için olası bir isim. latinlerin din sömürüsünü içeriyor. favori esas kız isimleri olan maria diyemezlerdi ama çünkü bihter tam iyi bir karakter değil.
bruno tam bir jön ismi değil. bruno genelde tecavüzcü eski sevgililere veya zengin kötü adamlara verilen bir isim.
bizim adnan beyin ordaki muadili olan juan pablo ise zengin yaşlı adam adı. eğer jose, louis gibi yardımcı isimleri olsaydı genç erkek adı olurdu. juan, jorge tam yaşlı zengin adam ismi. ama pablo biraz la del barrio kalmış. pablo yerine fernando diyebilirlerdi.
firdevs hanımın adı deborah. deborah tam kötü kadın ismi. ama genç kötü kadın ismi. onun yaşı gereği adının valeria, estefania, maximilliana, catalina, anjelica gibi isimlerden birini alması gerekiyordu. deborah biraz daha penelope, soraya, miranda, rosaura kategorisinde. buradaki firdevs hanım, latinlerin major villana hevesinden baya kötü bir karakter olmuş galiba.
nihal'in adını bilmiyorum. bakalım adını ne koyacaklar? ama bence ona oranjie filan çok iyi gider.
beşir galiba o fotoğraflarını çeken teenage. onunda stilini değiştirmişler. bizim yılmaz morgül kılıklı beşir gitmiş yerine eminem kılıklı bir çocuk gelmiş.

neyse ne ben çok üzüldüm. en iyi dizilerimizden biri baya çirkin uyarlanmış. bihter ters döndü aşiyanda yemin ederim.

5 yorum:

  1. her zamanki gibi unbelievablely iyi ve sağlam temelli açıklamışsın. ancak tek bir şeye katılmıyorum. bruno çok taş şimdi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. boynundaki saten fuları ile mi?

      Sil
    2. hayır seksi kirli sakalı ile?

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. BOYA gibi duran sakalı ile mi?

    YanıtlaSil