19 Mayıs 2013 Pazar

teenwood aşk üçgenleri


bildiğiniz gibi teen dramalar konusunda bir uzman sayılırım. normalde gerçek hayatla ilgili yazılar yazmayıp dizi karakterlerine yaşıyorlarmış gibi yorum yapıyorum biliyorsunuz. ancak kendimi tutamayıp bu yazımda çok sevdiğim dizilerin oyuncularının dizilerindekinden daha karışık aşk ilişkilerini yazacağım size.


bence deli yakışmış olan, aşkım leighton meester ve sebastian stan çiftinden başlamak istiyorum. neredeyse evleneceklerdi biliyorsunuz ancak sonra baya sansasyonel bir ayrılık yaşadılar. leighton meester zaten gossip girl'in yıldızı, sebastian stan ise gossip girl'de üç sezon piçlerin piçi carter baizen olarak gidip geldi.


kısa, hatta çok kısa olmasına rağmen glee'nin aşkımı dianna agron'u ile the o.c.'nin açık ara yıldızı adam brody bir süre beraber oldular. bunlarda bence çok yakışmışlar zamanında.


sonra sonra dianna agron ile sebastian stan çıkmaya başladılar. en sevdiğim iki teen dizi olan gossip girl ile glee'nin en sevdiğim iki insanını tavladığı için sebastian stan'a bir hayranlık duymadım değil.


blair'den kalan bir özellik herhalde leighton meester de boş durmadı ve dianna agron'un eski aşkı adam brody'i  kafaladı. insanları sevmek böyle bir şey herhalde bunları da çok yakıştırdım ben. ama aşkım leighton meester unutma ki dianna agron da glee'nin kötü kızıydı.


şimdi ise dianna agron daha önce görmediğim duymadığım ama kendisine yakıştığını gördüğüm alex pettyfer ile birlikte.


sağ olsun aşkım dianna agron pek faal. glee'nin esas çocuğu cory monteith ile de bir romantik bir şeyler yaşamıştı biliyorsunuz.


ilk başlarda glee'nin iticilerin iticisi esas kızı lea michele ile glee'nin diziye gelip giden kötüsünü oynayan jonathan groff birlikte diye bir söylenti vardı. çok yakın pozlar veriyorlardı objektiflere..


ancak sonra aynı dizideki gibi lea michele, cory monteith ile dianna agron'dan sonra beraber oldu. hala da birlikteler.


ve flaş haber lea michele ile jonathan groff birbirlerinin en yakın arkadaşı olduklarını söylediler. bununla beraber jonathan groff'un, heroes'dan tanıdığımız american horror story'nin yıldızı zachary quinto ile birlikte olduğu ortaya çıktı. heroes'un sylar'ının gay olacağını düşünmemiştim ancak jonathan groff'un glee'deki bohemian rhapsody performansını izledikten sonra bile nasıl gay olduğunu anlamadım diye kendime kızdım.


lea michele bir ara da glee'nin kötü çocuğu mark salling ile çıkmıştı. dizide de takılmışlardı ama bence hem gerçek hayatta hem de dizide gereksiz olmuşlar. bence yapmacıklar yapmacığı lea michele kimseye yakışmıyor. burada da bir aşk üçgeni var merak etmeyin.


glee'nin diğer kötü kızı naya rivera ile mark salling de bir ara beraber oldular. bence olmuşlarmış neden ayrıldınız ki? ben glee'de de birlikteyken sizin çok seksi olduğunuzu düşünüyordum zaten.


naya rivera ile glee'de pek candan pek sevimli bir karakteri canlandıran chord overstreet küçük bir romantik kaçamak yapmışlardı. buradan da anlayabileceğimiz gibi glee'nin oyuncuları aynı dizideki gibi birbirleriyle çıkıp ayrılmışlar. dizideki karakterleri de çıkmıştı zaten. hatta 4.sezonda ikisi de aynı kız için birbirine girdi bir daha.


cory monteith ile dianna agron'un en yakın arkadaşı taylor swift bir ara çıkmışlardı. haa tabii ki de tüm bu olanlara rağmen dianna agron, naya rivera ve lea michele birbirlerinin hala en yakın arkadaşları.


cory monteith'i hatırlatmamın sebebi hem rehabilitasyondaki günlerinde ona destek olmak hem de taylor swift ile cory monteith'in rol arkadaşı chord overstreet'in de çıktığını belirtmek. olmamış ikisi de kıza fazla.


zaten sonradan taylor swift'in de sübyancı olduğu ortaya çıktı. harry styles ile birlikte oldu. harry styles bile pişman bu kızla çıktığına.


tekrar bebe şampuanı chord overstreet'e dönersek emma roberts ile bir zamanlar ilişkisi olduğunu hatırlayarak dönelim. sevgili chord overstreet bu ılıksu ılıksu kızlarda ne buluyorsun?


emma roberts dur durak bilmeden bir vurgun daha yapmış ve american horror story'nin delili mertli genç yıldızı evan peters'ı kapatmıştır. bence olmadı. sırf evan peters sayesinde cool gözüken bir çift.

kafa karıştırıcı değil mi? crossların değişmez bir yemin olduğu dizileriniz bile bu kadar karışık değil.





2 yorum:

  1. ne mal site la bu jonathan gay bi kere lea ile nasıl ilişkisi olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya öyle zannediliyormuş hep beraberler diye sonradan tabi demiş jonathan geyim

      Sil