9 Mayıs 2013 Perşembe

merhametforward




biliyorsunuz son favorim merhamet. bu bölüm de yine beni kendine hayran bıraktı. bir yandan ciddi ciddi olaylar olurken bir yandan da eğlenceli eğlenceli şeyler oluyor. lost'un flashbackleri gibi flashback konusunda sosyal sorumluluk sahibi olan merhamet bu bölüm flashforward'a başladı. her ne kadar kurmaca olsa da tarih filan vermeleri baya güzeldi. ancak ben ırmak'ın kızı olacağını düşünürdüm. gerçi bazı yönleri çok oğlan annesi.




erkeklerin dünyası ise karşılıklı göz dağları ile devam ediyor. atıf fırat'a, fırat atıf'a, sermet fırat'a, fırat sermet'e, atıf sermet'e, sermet atıf'a derken durum baya pokemon turnuvasına döndü. tam bir o o'na-o o'na durumu. bir de ikinci sınıf golden boy atıf'ın bembeyaz yurttaş babası ortaya çıktı. sermet oradan gol atmaya çalışıyor. ama bak cancığıma hiç böyle düşük liglere giriyor mu? kendi havasında laf taşıyor. en temizi tasasız. bu arada zafer'in sermet korumasında olduğu neredeyse kesinleşti. geçmişte demiş ya öyle bir şeyler. şadiyeciğim ise bu bölüm pek olaylı değildi. bir giriş yaptı ama hemen geri çekti.




ahh asri hayat ahh nelere kadirsin... birbirinin peşine dedektifler tutmaları, kayıp kardeşlerin fahişe olduğunu herkesin ortasında söylemeleri bile atlattırıyorsun. narin, deniz ve ırmak her şeyi atlatıp yine dip dibe oturuyorlar ya bayılıyorum. sermet'in evi gezerken neredeyse bütün çiftlerin yataklarının ayrı olduğunu görmesinin üzerine deniz ile konuşmaları çok güzeldi. sermet'in can ile ayrı yattığını düşünmesini isteyen deniz ''evlenmeden olmaz'' mesajı verdi sermet'e. ama olduğunu biliyoruz. her biri ayrı tatlı ya çok sıcak çok içten. finalde ise deniz ve ırmak'ın bir aile özelliği olduğunu düşündüğüm delilikleri ırmak tarafından tavan yaptı. fırat'ın kurmaca hikayesinden etkilenen ırmak kendini havuzda boğmaya çalışıyor ya da sarhoş düştü kaldı. ben aslında hepsi ırmak ile dalga geçiyor diye ırmak'ın onları bu şekilde kandırmasını isterdim ancak havuz olayının öncesinde de ırmak kötü gözüküyordu.

eveeet şimdi merhamet'in başlattığı çizgiyi bozmaması gerek. biz karakterlerin ne olduklarını anladık. şimdi sıra farklı yönlerini, ters yönlerini görmek lazım. bu bölüm için söyleyeceğim son şey ise kıyafetlerin artık daha iyi olduğu. eskisi gibi bir parçayı öne çıkarma çalışmaları yok. genel olarak kombinler güzel. özlemişiz böyle durgun ama etkili hikayeleri değil mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder