23 Eylül 2012 Pazar

gossip girl final sezonu hakkında bir takım gossipler



biliyorsunuz ki gossip girl mini bir final sezonu ile 8 ekimde başlayacak. final sezonunun 10 bölüm olmasının en büyük sebebi artık oyuncuların dizinin bitmesini istemesi ancak kanalın ve yapım şirketinin dizinin oluşturduğu kitle bakımından sürdürme taraftarı olması ile bir ara yol bulması denilebilir. oluşturulan kitle derken reytinglerden bahsetmiyorum. dizinin izlenme oranları çok düşük ancak karakterleri ve onlara hayat veren oyuncuları ayrı ayrı fenomen oldukları için ve en önemli temsil ettiği alan olan moda dizinin yakasını bırakmadığı için oluşan kitleden bahsediyorum. gerçi gossip girl ilk başladığında karakterlerin tarzları ile modaya yön veriyordu ancak şimdi modanın belirlediği şeyleri giydiriyorlar karakterlere.

yukarıdaki fotoğrafta blair, georgina, chuck, nate ve dan'i birlikte görüyoruz. final sezonunun en büyük değişimlerinden birisi georgina sparks'ın artık regular olması. en son bıraktığımızda blair-chuck ikilisi tekrar bir araya gelmişti. ancak ben kendi kanaatim olarak bunun fazla süreceğini sanmıyorum. blair ve chuck büyük finalden önce birleştirildi yani finalde beraber olmayacaklar.


kayan yıldızımıza bakarsak eğer: serena, final sezon prömiyerinde, spoiler ve promolara göre birisiyle evleniyor. ancak gossip girlde hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını bildiğimiz için ben bunu pek olası görmedim. ama yanındaki adam gerçekten serena'nın sevgilisi. hatta serena'nın son düşmanı bu yeni avının kız kardeşi olacakmış. ve yine yine her yıl olduğu gibi bu sezonda blake lively'nin yine gossip girlden ayrılacağı dedikoduları dolaşıyor ortalıkta. bence sadece 10 bölüm sürecek final sezonundan ayrılmaz. ama belli mi olur evlendi filan gerçek hayatta bilinmez. serena'nın diziden ayrılacağı dedikodularını kafamda biraz gerçek kılan bazı açıklamaları var gerçi yapımcıların. bu son 10 bölüm içerisinde bir ana karakterin öleceğini açıkladılar ve dolaşan bir başka dedikodu da serena'nın dan den hamile olduğu konusunda. doğururken ölüp bebeğini blair ve dan'e bırakbilir mi acaba diyorum?
serena'nın gelinliğine bakarsak eğer çok beğendiğimi söyleyebilirim. eteğindeki renk geçişleri çok başarılı, üst kısmı da baya asil bir tarz olmuş.





final sezonunun en çetrefilli işi en sevdiğimiz sahtekar ivy dickens-tam bir dolandırıcı ismi- ile rufus'ın ilişkisi. ve biz daha bu ilişkiyi yeni sindirmişken ivy-william ilişkisinin kareleri ortaya çıktı. olması gereken bir şeydi bu kuşaklar arası crosslar. gossip girl gibi pembe dizi referanslı bir yapımda çoktan olmalıydı bence bu. ama tek isteğim ivy'i tamamen kötü bir karaktere döndürmesinler. ivy her zaman van der woodsenleri ailesi gibi seviyordu çünkü.




final sezonunda yine upper east side rutini olan çarpık ilişkilerinden birinin filizlendiğine ilişkin bir dedikodu var. dizinin en melek insanı ile en şeytan insanı bir arada. nate ve georgina 'nın beraber olduğuna dair dedikodular var. lola ya ne oldu çok merak ediyorum. belkide nate onun hamster ağzından bıkmıştır. aslında nate-georgina şaşılacak bir şey değil. kitap serisinde georgina, nate sayesinde tekrar geri dönüyordu.


gossip girl, aslında çok olay varmış gibi gözüken ancak bizi pekte şaşırtmayan bir 5.sezon yaptı. final sezonunun hem trajik hem de peri masalı tadında olacağı kulislerde konuşuluyor. bu 10 bölümcük sezonda bart bass ve jack bass yine olacak. bunun dışında poppy lifton ve nelly yuki geri dönüyorlarmış. nelly komedi ögesi olarak gelecek bu belli. ama poppy'i en son gördüğümüzde georgina peşine düşmüştü ve ondan aldığımız en son haber georgina'nın onu sınır dışı ettirdiğiydi. yani anladık ki poppy, georgina dan intikam almaya geliyor. başka bir dedikodu ise final sezonunun son 3 bölümünde vanessa abrams'ın tekrar regular olarak dahil olacağı hakkında. jenny humphrey'in de geri döneceğine ilişkin dedikodular var ancak jenny'i canlandıran taylor momsen oyunculuğu tamamen bıraktığı için bu nasıl olacak bilmiyorum. geleceklerine ilişkin bir söylenti yok ama ben şahsen sevdiğimiz karakterlerden olan carter baizen ve eric van der woodsen'i de final sezonunda görmek isterim.
diana payne biliyorsunuz nate'e gossip girl ile ilgili bir video yolladı. bu videoda gossip girl, erkek olarak görünüyordu. ancak yine gossip girl'ün hiçbir şey göründüğü gibi değildir politikası yüzünden bence erkek değil. ve ben gossip girl'ün ortaya çıkacağını pek düşünmüyorum. çıkmasın yani böyle daha iyi.
bakalım final sezonunda neler olacak 5 yıl izledik ilk 3 sezondan sonra çok durgunlaştı hele 4.sezon rezaletti, 5 te biraz toparladı ama 6 yı iyi hazırlamış olmalarını umut ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder