16 Aralık 2012 Pazar

gossip wars



gossip girl'ün mükemmel ötesi sondan bir önceki bölümü ile ilgili yazı yazmak icin finalden bir gün öncesini seçtim. yarın ki seri finalinden önce 9.bölümü nefeslerimizi tutarak izlediğimizi söylemem gerek. star wars'a göndermelerle dolu olan bölüm bart bass belasından kurtulduğumuz yüce bir bölümdü. bart'ın ölümünün bir iyi bir de kötü haberi var ama kötü haber chuck'ın onu öldürmekle suçlanacağı iyi haber ise lily'nin bart bass'ın mirasını ikinci kez konacak olması. bu arada bu sezon olmayacak mı diye endişe ettiğimiz blair rüyası da oldu bu bölüm.



benim gossip girlde en çok sevdiğim şeylerden birisi karakterlerimizin birbirine ne yaparlarsa yapsınlar sezon sonuna doğru çıkan ana düşmana karşı birlik olmaları. 1.sezon georginaya karşı, 2.sezon poppye karşı, 3.sezon williama karşı, 4.sezon juliete ve russela karşı, 5.sezon bart'ın o düşmanı masona karşı... son sezonda en büyük düşman barta karşı blair tanıdığı en büyük düzenbazlardan ve en yakın arkadaşından bir ekip kurdu. ivy'nin son entrikada bizimkilerle olacağı belliydi. georgina zaten safkan bir upper east sidelı, sage ise hem constanceın kraliçesi hem de sevgili statüsünden gruba dahil oluyor(sage'in ölü olan bruce kaplan'ın telefonunu çalması harikaydı). nate zaten her zaman hiç bir işer yaramayan bir grup üyesi bu yüzden onun gözaltında olması durumu pek etkilemedi. ancak dark sidea geçtiğini düşündürten ancak benim bir önceki yazımda dediğim gibi son anda bizimkilerin tarafına geçeceğini tahmin ettiğim dan tam da chuck'ın öldüğünü düşündüğümüz anlarda bart'a son darbeyi vurdu. şimdi nate ve sage'in en son konuştuğu gibi tek düşman gossip girl kaldı.


final öncesi bahisler




serena, dan'in ona yazdıkları yüzünden o uçaktan inecek tabii ki. finalde serena-dan düğünü de var biliyorsunuz. ben bilmiyorum ama finalde bir şeyler patlayabilir.




işte bence patlayacak olan bu. dan-blair cephesi çok çabuk çözüldü. serinin finalinde bu ikili hakkında bir gelişme olmalı bence.




ve finalden, blair-chuck düğününden bir kare. chuck'ı polisler götürecek biliyoruz. bu sırada blair hamile muhtemelen. serena-dan düğünü de bence bir kaç yıl sonra olacak, blair ve chuck'ın oğulları bence burada ortaya çıkacak. büyük ihtimalle chuck bu yıllar zarfında hapiste olacak. juliet'in serena-dan düğününde ortaya çıkacağını düşünüyorum. jenny ve eric zaten düğün için gelecek bence. blair'in serena-dan düğününe ait hiç bir karede olmaması belki doğururken öldüğüne işarettir. ivy'i william terk edecek bunu fragmandan biliyoruz ama ivy'nin sonu ne olur bilemiyorum. nate, georgina ve sage de biraz bulanık. sage-nate çiftinin ayrılacağını düşünüyorum. georgina ise aynı şekilde hayatına devam eder. finalde jack bass'in de olduğunu düşünürsek belki georgina, philip'i terk edip jack ile birlikte olur. daha önce denenmemesi bile hata. bence resmen birbirleri için yaratılmışlar çünkü.

ayrılmaya hazır değilim ve mutlu sonları sevmem gossip girl.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder