15 Mart 2012 Perşembe

üç kere dokuz 27, peki senin çarpım tablosundan haberin var mı kuzeyciğim?


kuzey güney 27.bölümün ardından sizlere hazırladıklarım var. kuzey'in karakolda içsel bir yolculuk yaşadığı bu sahne bence berbattı. bu kadar kıvanc'a oynamayın senarist ablalar, bir sürü özelliklerinin çıkartılması gereken karakter var bu dizide(zeynep hariç).


ikinci olarak size bir soru soracağım. bu resimdeki hatayı bulun? evvet cevap zeynep. senin ne işin var orada? bırak onlar kendi başlarına düşsünler ferhat'ın simay'ın peşine. bir biz bize bırakmadın insanları. kareokede de  öpücüğü kaptın gözümden kaçmadı değil hem de cemremin gözünün içine baka baka. ayrıca üstünde ki anlamsız şeye de bir anlam veremedim. elbise mi o ne? elbiseyse önü kısa arkası transparan uzun mu? yok öyle değil de onlar ayrı parçalarsa neden aynı tonda? ya da hadi tamam o kısa bir elbise neden altına pantolon giydin? ilkokulda mı okuyorsun sen?




içleri parçaladın be cemrem. bence ece yörenç ve melek gençoğlu'nun bihter ve ferhunde den sonra yazdığı en dokulu karaktersin. 27.bölümün olayı zaten ne ferhat ne güney ne de handan hanımın simayın babasını öldürmesiydi. sendin cemre SEN. hele gülten hanımla hesaplaşman harikaydı. ikinizin sahnelerine bayılıyorum zaten. ama bir konuda sıkıntım var. neden grup84'ün o apaçi şarkısını söylettiler sana anlamadım. tamam olaya uyuyordu ama ben sana yakıştıramadım cemre(zaten zeynep kara çalısına da hande yener'in romeosunu söyleterek güya marjinal olduğunu göstermeye çalıştılar ama yemedik! o varoş kızılı saçları daha gitmedi gözümüzün önünden).


başka bir değinmek istediğim konu ise kuzey'in önünü alamadığımız saçları. hayır bu çocuk ne kadar iğrenç gösterirsen göster tamam yakışıklı ama böyle de yapmayın be ayıptır, günahtır. şu saça bir hal çare bulun lütfen.


ve final... eminim dikkatsiz izleyiciler bunu çok orjinal bulmuştur. ama hayır daha önce kült dizi kara melekte yasemin saylan bunu nazmiye için yapmıştı. zaten senarist ablalarımız nuran devres'in dizilerini seviyorlar bunu zeynep'in babası rolünde ateş dansının turanını ve fatmagülün suçu ne de yasaranların komşusu rolünde nahit saylan'ın sevgilisi aydan saruhanı oynatmalarından anladık. neyse uzatmayalım kuzeyler ölmez boşuna gerilmeyin.
ha bu arada fena bir tahminim var. şimdi güney ve banu'nun düğünü hazirandaymış ya kesin düğün günü güney'in katil olduğu ortaya çıkacak. tutuklanacak filan. dizi eğer iki sezon sürecekse banu ile evlenip tutuklanır, yok eğer bu sezon bitecekse evlenmeden tutuklanır. benden söylemesi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder