23 Şubat 2012 Perşembe

kuzey güney de zeynep neden tutunamadı?

1-çünkü cemre tutmuştu: cemre çok iyiydi. derinliği, kleptomanisi, hırsı, gizliden gizliye kuzeyi sevmesi. güzelde kız. en büyük eleştirisi oydu ya. çirkinmiş bilmem ne. tamam banu daha güzel zaten olayda buydu güneyin banuya rağmen hala cemreyi sevmesi. iki kardeşinde dört dörtlük güzel olmayan bir kızı sevmesi. ayrıca cemrenin çok karakteristik bir yüzü de var yani.
BKNZ:
  cemre üzerine çok düşünülmüş bir karakter bunu hemen anlayabiliyorsunuz ama zeynep öyle değil. pat diye düşünülmüş bir karakter. ama bence senaristler ece yörenç- melek gençoğlu ' da cemreyi sevmektedir ki zeynep geldiğinden beri cemre daha bir ön plana çıkmış durumda.


2-zeynep ilk çıktığında olanlar: zeynep üzerinde beyaz bir pançoyla ve varoşluk ötesi kızıl saçlarıyla oldukça kötü bir ilk sahne sergiledi. zaten oyunculuğu da küçük sırlardan kalma mimiklerle doluydu. lafımız kesinlikle merve boluğur'a değil onu sever sayarız. lafımız zeynep karakterine.

3-zeynep ve inandırıcılık kavramı: kesinlikle zeynep ve inandırıcılık birbirinden çok uzak şeyler. bir kere zeynep nasıl bir anda kuzeye aşık oldu? nasıl? daha önemlisi kuzey nasıl bir anda zeynep' e aşık oldu? gerçi ali 23.bölümde kuzey ve zeynep aşkının kuzeyin cemreyi unutmak için çıkardığını söyledi. ece yörenç- melek gençoğlu her dizilerinde kendi düşüncelerini dillendiren karakterler yaratıyorlar alide bunlardan biri bence. neyse esas konumuza dönersek zeynep-kuzey aşkı çok havada kalmıştır. ve zeynep o kadar inandırıcı değildir ki milanolarda moda üzerine yüksek lisans yapmış bir kız olarak hapishaneden çıkma kuzeye aşık olmuştur bak bak BAK!

sonuç olarak olay budur:
cemre hep kuzey-zeynep ilişkisinin arasında olacak güneyde hep cemreyi isteyecektir uzaktan uzaktan. ha tabi senarist ablalar umduğumu bana verip kuzey-cemre-güney triosunu tekrar uyandırırlarsa onlara taparım.

2 yorum:

  1. Zeynep'i bu diziye sokmak buyuk bir hataydi,dizinin konusunu bozdu. Onun yuzunden ratingler dustu. Itici ve antipatik, cok gicik, ucuz ve basit bir karakter. Merve'nin oyunculugu da bu dizide sifir. Cemre cok daha guzel ve dogal bir kiz. Ayrica Oyku Karayel cok basarili, mukemmel bir oyuncu. Zeynep'in bir an once diziden cikmasi gerekir. Daha cok Kuzey-Cemre sahneleri gormek istiyoruz. Ana konu Kuzey-Guney-Cemre ucgenidir, senarist hanimlar lutfen bunu unutmasin.

    YanıtlaSil
  2. Herşey iyi tamamda öykü karayel in o gözleri insanı delirtecek türden... Sırf onun yüzünden diziden soğudum...

    YanıtlaSil