6 Ekim 2013 Pazar

hi mean girl deniz!



evet söz verdiğimiz gibi merhamet yazımızla karşınızdayız. geçen sezon abartmadan harika bir sezon finali yaptıktan sonra merhamet bu sezon da bomba gibi devam ediyor. geçişli karakterleri, komedi ile dram arası gidip gelen senaryosuyla şuan için sezonun en tatlısı, en iyisi.
geçen sezon flashbackler biter bu sezon artık hep günümüz gideriz diye düşünmüştüm ama geçmiş günler narin'in ilk istanbul zamanlarıyla baya baya eğlenceli oldu. narin'in gençliği tam anlamıyla gerçek bir karakter. para hesabı yaparken ''bir masrafım da yok nasıl olsa...'' diye konuştu ya kendi kendine orası harikaydı. narin'in ev arkadaşından onun sapık sevgilisine, hacı amcadan hayta torununa ve mahalledeki serserisinden geçmişteki babür'ün yancısına hepsi çok iyi çok.
tabii ki flashbacklere bu sene deniz de konu oluyor. geçmişte tam bir cheerleader deniz. etrafında mean girlleriyle çalım atıyor. hele hele ''haydi bakalım kim bebek'e geliyorrrrr?'' sahnesindeki hareketleri hem saçma hem eğlendiriciydi. deniz'in narin'e çarpmasının sebebinin ırmak olması da güzeldi. taa o zamanlardan narin'in başına bela olmaya başlamış.
esas deniz ile ilgili en önemli gelişme deniz-sermet ilişkisinin temellerinin atılması. sahneler kesinlikle çok tatlıydı. deniz'i izlemesi çok eğlenceli. can'ı da göz göre göre harcadı fark etmedim değil.


narin de bu sezon hem flashbacklerde hem de günümüzde çok iyi. arada o çocukluğuyla konuştuğu sahneler bile hoşuma gitmeye başladı. ama galiba o sahneleri sevmemin sebebi de bir peri masalı gibi gözükmeyi bırakıp dışarıdan da narin'in kendi kendine konuşuyor gibi gözükmesi oldu. yani anladık ki narin deli. zaten deniz de nevrotik, ırmak ile şadiye'den bahsetmiyorum bile.
neyse narin bu bölümler atıf-fırat-babür/sermet üçlüsüyle yoluna devam ediyor. hamle değiştirip atıf'ın safına geçen narin bir yandan da sermet ile uğraşıyor. fırat desen hala liseli her şeyden kavga çıkartan pislik erkek arkadaş modunda. haa bir de flashbacklerde fırat'ın kankisi gözükmeye başladı. bence onu günümüze getirebilirler. ama kimle olacak bilemedim herkesin başı kalabalık yani...


geçen sezon finalinde şadiye'nin müşterisini öldürtenin ırmak olduğunu düşündürtmüşlerdi bize ya nasıl kızmıştım senaristlere belli değil. allahtan öyle değilmiş de içim rahatladı. ırmak öyle bir kötü değil çünkü. sermet ile ittifaklarının dışında ırmak kendine yeni bir dedektif tutmuş. nasıl olduysa artık adam ırmak'ın hangi deli özelliğine tutulduysa aşık olmuş ırmak'a ahahaha. bir de şey çok güzel ırmak herkesin içinde normal davranmaya çalışıp kendi kendine kaldığında böyle histerik histerik takılıyor ya çok hoşşş.

merhametcan bu sezon da baya iyi gidiyor haydi bakalım..
not: zafer'in dönüşüne çok sevindik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder